Privacy Statement MissMarvel's

Conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is MissMarvel's verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die via deze website worden verzameld. Onder verwerken valt het verzamelen, vastleggen, ordenen en bewaren van persoonsgegevens.

MissMarvel's registreert gegevens over het gebruik van deze website. Het gaat daarbij onder andere om bezoekersaantallen, bezochte pagina's en eigenschappen van de gebruikte webbrowsers (Google Analytics). Met deze gegevens kunnen wij de website verbeteren en aanpassen op de wensen van de gebruiker. Daarbij worden onder meer kleine bestanden (‘cookies’) gebruikt, die op de computer van de bezoeker worden opgeslagen. Als u hier (alsnog) geen prijs op stelt, dan kunt u in uw browserinstellingen het accepteren van cookies uitschakelen. Zonder cookies kunnen sommige functies van deze website mogelijk minder goed werken. U kunt bijvoorbeeld niet meer inloggen op een afgeschermd gedeelte.

Voor deze website worden er enkel 3e (genoemde niet-functionele) cookies gezet voor Google Analytics.

De persoonsgegevens (inlog gegevens voor toegang tot afschermde content) zijn voor intern gebruik en worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Mocht u toegang wensen tot uw persoonlijke gegevens, dan kunt u contact opnemen met MissMarvel's.

MissMarvel's behoudt zich het recht om de tekst van dit privacystatement aan te passen in verband met nieuwe ontwikkelingen. Raadpleeg deze tekst daarom met enige regelmaat wanneer u onze website bezoekt.

Meer informatie over de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) leest u op de website van de Rijksoverheid.

Conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is MissMarvel's verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die via deze website worden verzameld. Onder verwerken valt het verzamelen, vastleggen, ordenen en bewaren van persoonsgegevens.

MissMarvel's registreert gegevens over het gebruik van deze website. Het gaat daarbij onder andere om bezoekersaantallen, bezochte pagina's en eigenschappen van de gebruikte webbrowsers (Google Analytics). Met deze gegevens kunnen wij de website verbeteren en aanpassen op de wensen van de gebruiker. Daarbij worden onder meer kleine bestanden (‘cookies’) gebruikt, die op de computer van de bezoeker worden opgeslagen.

Als u hier (alsnog) geen prijs op stelt, dan kunt u in uw browserinstellingen het accepteren van cookies uitschakelen.

Zonder cookies kunnen sommige functies van deze website mogelijk minder goed werken. U kunt bijvoorbeeld niet meer inloggen op een afgeschermd gedeelte.

Voor meer informatie lees onze privacy statement